Σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ” Οδική συμπεριφορά με ασφάλεια ” από το ΙΟΑΣ ” Πάνος Μυλωνάς”
Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας με πολύ σπουδαίο διδακτικό αντικείμενο, που άπτεται της ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Η συνδιοργάνωση της διημερίδας, έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας κ. ΤΑΣΟ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ, τον Διευθυντή της Β/θμιας Εκπ/σης Βοιωτίας, κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟ και το Ινστιτούτο, Οδικής Ασφάλειας ΙΟΑΣ “ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ”.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ανέφερε στο σύντομο χαιρετισμό του: “είναι πολύ σημαντικό, ζώντας στην εποχή της ταχύτητας, να καταλάβουμε πως η μαγκιά είναι να είμαστε ασφαλείς και να απορρίψουμε, στην οδήγηση, ανόητα στερεότυπα, όπως η ταχύτητα, κ.α., που τελικά μας κάνουν αντικοινωνικούς και επικίνδυνους”
Ο στόχος του προγράμματος ήταν η κυκλοφοριακή διαπαιδαγώγηση των μαθητών και μαθητριών μέσω βιωματικών διαδραστικών τεχνικών μάθησης.